Lungulețu 🌿Oreasca 🌿 Serdanu

siturile mapamond🌐media : 🍎 Dâmbovițeanul 🍎 Bărbulețu 🍎 Bilciurești 🍎 Conțești 🍎 Crângurile 🍎 Crevedia 🍎 Doicești  🍎 Gura Ocniței 🍎 Gura Șuții  🍎 Hulubești  🍎 Ion Luca Caragiale 🍎 Lungulețu 🍎 Mănești 🍎 Mătăsaru 🍎 Moțăieni 🍎 Perșinari  🍎 Pietrari 🍎 Pietroșița 🍎 Potlogi 🍎 Pucheni  🍎 Răscăeți 🍎 Râu Alb  🍎 Răzvad  🍎 Slobozia Moară 🍎 Tătărani 🍎 Uliești 🍎 Văleni 🍎 Vișina 🍎 Vișinești 🍎 Voinești  🍎 Vulcana-Băi  🍎 Vulcana-Pandele

Populație : 5586

marți, 28 mai 2024
13.8 C
Lungulețu

Lungulețu 🌿Oreasca 🌿 Serdanu

Cartofii de Lungulețu, la mare căutare în Europa

Date:Cartofii de Lungulețu, produs de lux pe mesele consumatorilor din Ungaria si Polonia! Sute de tone de cartofi produși în bazinul legumicol din Comuna Lungulețu pleacă zilnic către piețele din Ungaria și Polonia.

În această perioadă este forfota mare pe terenurile cultivate cu cartofi din zona comunei Lungulețu. Legumicultorii abia fac față comenzilor care vin din țările vecine, TIR-urile așteaptă să încarce marfa, iar producătorii spun că doar așa reușesc să încaseze venituri care să le asigure și un profit.

Clienții și i-au câștigat în timp, de la an la an, numărul celor care vin din străinătate să cumpere cartofi din Lungulețu fiind din ce în ce mai mare.

”Nu este primul an când exportăm cartofi. Vindem către țari precum Ungaria, Polonia, mai nou Austria. Sunt clienți serioși, plătesc marfa pe loc și așa reușim și noi să mergem mai departe cu alte culturi.
Este un an bun pentru noi. Cei care au cultivat cartofi anul acesta nu duc lipsă de clienți. Nu vindem doar în străinătate. Vindem și în piețele de gros din România. Deocamdată suntem mulțumiți.

Lasă un răspuns

Distribuie:

Aboneaza-tePopular

mai mult
Related

NUCET ÎN SĂRBĂTOARE!

Dublă sărbătoare la Nucet. De Izvorul Tămăduirii nucetenii sărbătoresc...