Lungulețu 🌿Oreasca 🌿 Serdanu

siturile mapamond🌐media : 🍎 Dâmbovițeanul 🍎 Bărbulețu 🍎 Bilciurești 🍎 Conțești 🍎 Crângurile 🍎 Crevedia 🍎 Doicești  🍎 Gura Ocniței 🍎 Gura Șuții  🍎 Hulubești  🍎 Ion Luca Caragiale 🍎 Lungulețu 🍎 Mănești 🍎 Mătăsaru 🍎 Moțăieni 🍎 Perșinari  🍎 Pietrari 🍎 Pietroșița 🍎 Potlogi 🍎 Pucheni  🍎 Răscăeți 🍎 Râu Alb  🍎 Răzvad  🍎 Slobozia Moară 🍎 Tătărani 🍎 Uliești 🍎 Văleni 🍎 Vișina 🍎 Vișinești 🍎 Voinești  🍎 Vulcana-Băi  🍎 Vulcana-Pandele

Populație : 5586

joi, 18 iulie 2024
28.6 C
Lungulețu

Lungulețu 🌿Oreasca 🌿 Serdanu

Filip Havarneanu | USR : Stația care a sărit în aer aparține fiului primarului din Caracal, care face parte din PSD. E de înțeles de ce mergea înainte și fără avize și nimeni n-a observat pericolul

Date:O adevărată bombă cu ceas, stația GPL de la Crevedia, funcționa, pe burtă, fără autorizație. Dar, toată lumea, pe silențios.

Sunt zeci de răniți, arși, trimiși pe unde sunt locuri goale. Inclusiv salvatori. Presa relatează că în 2023, în România există 24 de paturi speciale pentru persoanele cu arsuri grave.
Câteva, aceleași voci ca și la Colectiv, ne asigură că avem de toate. Și totuși, de atunci, nu s-a schimbat nimic și nici spitalul pentru arși, promis, nu a apărut. Ne lovim de aceleași resurse limitate, de haos și de un „moderator” guvernamental.

Stația care a sărit în aer aparține fiului primarului din Caracal, care face parte din PSD. E de înțeles de ce mergea înainte și fără avize și nimeni n-a observat pericolul.

Nu știu ce ustură mai tare, corupția care poate ucide când vrea sau faptul că aceiași politicieni sunt la putere, acum ca și atunci.
Pentru ei plătim toți, dar ei oare când vor plăti pentru tot?

Filip Havarneanu 

Lasă un răspuns

Distribuie:

Aboneaza-tePopular

mai mult
Related

Incendiu la o casă din Bărbulețu. Din fericire, nu au fost raportate victime

Noaptea trecută(n.r. 8 Iunie) , în jurul orei 00:57,...

Restaurantul „La Iulian” de la Râu Alb

👨‍🍳👉Descoperă meniul zilei pe toată  saptamâna #17.06 – #21.06-2024 🚗...