Lungulețu 🌿Oreasca 🌿 Serdanu

siturile mapamond🌐media : 🍎 Dâmbovițeanul 🍎 Bărbulețu 🍎 Bilciurești 🍎 Conțești 🍎 Crângurile 🍎 Crevedia 🍎 Doicești  🍎 Gura Ocniței 🍎 Gura Șuții  🍎 Hulubești  🍎 Ion Luca Caragiale 🍎 Lungulețu 🍎 Mănești 🍎 Mătăsaru 🍎 Moțăieni 🍎 Perșinari  🍎 Pietrari 🍎 Pietroșița 🍎 Potlogi 🍎 Pucheni  🍎 Răscăeți 🍎 Râu Alb  🍎 Răzvad  🍎 Slobozia Moară 🍎 Tătărani 🍎 Uliești 🍎 Văleni 🍎 Vișina 🍎 Vișinești 🍎 Voinești  🍎 Vulcana-Băi  🍎 Vulcana-Pandele

Populație : 5586

joi, 18 iulie 2024
28.6 C
Lungulețu

Lungulețu 🌿Oreasca 🌿 Serdanu

Sabina Pop : Țara specialilor unde nu se mai face închisoare ….

Date:Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim, dealer de cocaină. Organiza petreceri unde vindea sau oferea droguri prietenilor.

Vlad Cristian Timiş (24 de ani), fiul lui Radu Timiş, patronul fabricii de mezeluri Cris-Tim, scapă de închisoare în dosarul în care a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT Ploiești pentru trafic de cocaină.

Procurorii DIICOT aveau de mai mult timp informaţii că Vlad Cristian Timiş nu este doar consumator de cocaină, iar dovada că ar fi implicat şi în traficul de droguri a fost probată cu un investigator sub acoperire.
Practic i-a vândut droguri unui polițist sub acoperire.

Cu toate acestea , deși a fost prins în flagrant, deși a recunoscut că este consumator și traficant de droguri. deși a fost condamnat de judecătoria din Ploiesti la închisoare cu executare, Curtea de Apel București l-a achitat. Curtea de Apel București, judecătorii de aici au considerat că este integrat și reabilitat, pentru că au primit referințe bune in privința inculpatului.

Știți ce pedeapsă a primit totuși?Să lucreze la Protecția Copilului.

Știți cât era pedeapsa prevăzută de lege ? Pedeapsa maximă prevăzută de lege era douăzeci de ani de închisoare.

Sabina Pop

Lasă un răspuns

Distribuie:

Aboneaza-tePopular

mai mult
Related

Incendiu la o casă din Bărbulețu. Din fericire, nu au fost raportate victime

Noaptea trecută(n.r. 8 Iunie) , în jurul orei 00:57,...

Restaurantul „La Iulian” de la Râu Alb

👨‍🍳👉Descoperă meniul zilei pe toată  saptamâna #17.06 – #21.06-2024 🚗...