Lungulețu 🌿Oreasca 🌿 Serdanu

siturile mapamond🌐media : 🍎 Dâmbovițeanul 🍎 Bărbulețu 🍎 Bilciurești 🍎 Conțești 🍎 Crângurile 🍎 Crevedia 🍎 Doicești  🍎 Gura Ocniței 🍎 Gura Șuții  🍎 Hulubești  🍎 Ion Luca Caragiale 🍎 Lungulețu 🍎 Mănești 🍎 Mătăsaru 🍎 Moțăieni 🍎 Perșinari  🍎 Pietrari 🍎 Pietroșița 🍎 Potlogi 🍎 Pucheni  🍎 Răscăeți 🍎 Râu Alb  🍎 Răzvad  🍎 Slobozia Moară 🍎 Tătărani 🍎 Uliești 🍎 Văleni 🍎 Vișina 🍎 Vișinești 🍎 Voinești  🍎 Vulcana-Băi  🍎 Vulcana-Pandele

Populație : 5586

joi, 18 iulie 2024
28.6 C
Lungulețu

Lungulețu 🌿Oreasca 🌿 Serdanu

USR Lungulețu : GATA CU VORBELE, VREM FAPTE! PETIȚIE PENTRU REALIZAREA UNUI SENS GIRATORIU, LA NISIPURI!

Date:PETIȚIE PENTRU REALIZAREA UNUI SENS GIRATORIU, LA NISIPURI!
Dacă și tu crezi că se impune urgent sens giratoriu în intersecția de la Nisipuri, semnează aici:

petition.qomon.org/sens-giratoriu-la-nisipuri/

GATA CU VORBELE, VREM FAPTE!

Vrem să fie înființat urgent un sens giratoriu în intersecția de la Nisipuri spre Ploiești.

S-au întâmplat multe nenorociri aici, au murit oameni și au fost răniți cu zecile. Poate sute de vieți au avut de suferit în ultimii ani din cauza haosului rutier din această zonă.

Totul sub privirile nepăsătoare ale autorităților care promit de atâta amar de vreme că vor realiza un sens giratoriu atât de necesar, dar ne duc cu vorba de la o zi la alta, în timp ce aici apar noi cruci pe marginea drumului și se nenorocesc vieți nevinovate.

Haideți să fim o voce unită și să le spunem tare și răspicat că așa nu se mai poate și că sensul giratoriu de la Nisipuri este o urgență!

USR Dâmbovița va transmite o solicitare de urgentare a amenajării unui sens giratoriu către CNAIR, însă este nevoie de o susținere largă a acestei propuneri pentru a pune presiune pe autorități să ia măsuri.

Ne-am săturat de gargara politică și le spunem factorilor responsabili că sensul giratoriu de la Nisipuri nu mai poate aștepta. La câte alte tragedii trebuie să mai asistăm ca să decidem odată să ridicăm acest sens, atât de necesar?

Pana la amenajarea sensului giratoriu, propunem montarea unor limitatoare de viteza si semnalizarea aferentă. Dacă vreți și dacă vă pasă!

Dacă și tu crezi că se impune urgent sens giratoriu în intersecția de la Nisipuri, semnează petiția!

 

USR Lungulețu

Lasă un răspuns

Distribuie:

Aboneaza-tePopular

mai mult
Related